Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Blogg

24.04.2016

* Hvorfor kjendiser elsker Petroleum Jelly

Mange kjendiser som Jennifer Aniston og Marylyn Monroe brukte Petroleum Jelly (Også kjent som Vaselin) for å forebygge og bli kvitt ansiktsrynker og øye-rynker.

Tørr hud kan føre til rynker. Dermatologer anbefaler folk med tørr hud å bruke fuktighetskrem ofte for å holde huden fuktig og smidig med mål om å forebygger rynker.

 Hvordan Petroleum Jelly forebygger rynker?

Les mer...
26.04.2015

* Parafinvoksbehandling

Den mest effektive behandlingen for tørr hud på hender, albuer og føtter.

Parafinvoksbehandling gir en deilig fuktighetsbehandling som kan kombineres med manikyr og pedikyr. Behandlingen gir rikelig med fuktighet til både normal og tørr hud og etterlater den myk og glatt. Etter desinfisering, eksfoliering og påføring av fuktighetsgivende krem, dyppes kundens hender eller føtter ned i den smeltede voksen flere ganger, pass på at voksen ikke er for varm. Voksen legger seg som en hinne rundt hender og føtter. Så pakker du dem inn i plastposer og legger et varme håndklær rundt, eller stikker hendene inn i en spesiallaget frottévott. Kroppsvarmen trenger så ut til voksen, porene åpner seg, man svetter og urenheter slipper ut, samtidig som oljen og vitaminene i voksen trenger dypt inn og gir næring. Etter 10 til 15 minutter drar man av vokslaget og foretar en massasje.

Mengden i en full parafinvarmer kan benyttes til ca. 30 kundebehandlinger, dersom du beregner 4 dypp pr. hånd. Mellom hver behandling bør beholderen dekkes til med lokket for å unngå støv etc. Parafinvoksbehandling kan benyttes alene som en egen behandling eller som en tilleggsbehandling.

Les mer...
14.09.2014

* Hva er betakaroten?

 

Ved inntak av betakaroten vil kroppens egne fargepigmenter øke produksjonen av fargestoff (melanin) ved stimulering av pigmentdannelsen. Dette fører til en brunere hud når kroppen utsettes for sollys, både ved bruk av solarium og vanlig sol. Betakaroten gir en jevnere, dypere og varig brunfarge. Ved bruk av SlimTan som tan- accelerator og maksimal effekt med solariumkrem kan man lese mer om i «Hvordan få fargen til å vare». Les mer...

14.09.2014

* Få et resultat som varer!

 

En solariumkrem og betakaroten kan hjelpe deg på veien mot dypere brunfarge og gi et resultat som varer lengre. For maksimal effekt av betakaroten anbefales det at man inntar 2 kapsler daglig i minst 2 uker før soleksponering og fortsetter bruken for å bevare hudfargen lengst mulig.

SlimTan Betakaroten

 Klargjør huden

For å få det beste resultatet ved eksponering av sol er det nødvendig å forberede huden. Sol og solarium avgir ultrafiolette stråler som stimulerer produksjonen av melanin i kroppen, som fører til at huden får en dypere farge. For å sikre at du får maksimal effekt vil disse trinnene hjelpe deg å oppnå en sunn og jevn brunfarge du har lengtet etter: Les mer...

05.09.2014

* En deilig massasje som din partner vil sette pris på

1. Varm massasjeolje i hendene, og påfør en beskjedent mengde med hele hånden i jevn rytmiske stryk. Bruk hele overflaten av begge hender (se diagram). Stryk rimelig fast oppover fra den nedre del av ryggen og helt opp til nakken, deretter (lettere trykk), sirkle rundt og tilbake til den nedre del av rygg-regionen (5 til 10 minutter). Les mer...
24.08.2014

* Ansiktsmaske på under 1 minutt.

En proff maske med rene ingredienser.

Fullers Earthe pulver trenger dypt ned i huden og fjerner død hud samtidig som den tørker ut fet hud.  Kaolin pulver forbedre vaskulær og lymfatisk flyt. Witch Hazel, bedre kjent som Trollhassel på Norsk minsker porer og virker oppstrammende.

Masken gir et flott resultat og er latterlig billig og enkel å lage.  

1 del med Fullers Earth (19,- for 100g) + 1 del med Kaolin pulver (19,- for 120g) 

Blandes  sammen med Witch Hazel (19,- for 150ml.) 

  La masken sitte på i 10-15 minutter. Jo lengre tid og tykkere lag du har, desto mer virker den. Tilpass etter den hudtypen du eller din klient har.

Les mer...